Nieuws

Nieuws en Agenda

Naar aanleiding van de blijvende laster en misschien zelfs wel smaad van een andere organisatie, voelen wij ons genoodzaakt om een korte reactie te geven:
  • Q: Zijn er andere Ji Do Kwan gerelateerde organisaties die de leer in Kong Soo Do en Kwon Bup hebben? A: Jazeker. 
  • Q: Zijn deze dan slechter of beter? A: Nee hoor ze zijn helemaal niet slechter of beter.

    Over het algemeen zijn we allemaal bekenden van elkaar, maar de denkwijzes lopen gewoon uit elkaar. Ji Do Kwan is een stijl die open staat voor iedereen. Wij denken dan ook niet dat we het beter doen dan andere organisaties, maar wij denken dat het anders moet. Want zoals de naam al zegt Ji Do Kwan "the way of Wisdom" een ieder moet zijn eigen weg proberen te vinden. Er is misschien wel genoeg modder om te gooien, maar dat laten wij dan maar aan anderen over. "Want dat is volgens ons niet the way of Wisdom"

16 november 2018, Zijn er weer Ji Do Kwan Nederland centrale GUP examens, voor deze examens wordt je uitgenodigd door je instructeur. En vinden plaats in een Dojang nader te bepalen. Deze examens worden gehouden volgens de examen eisen van Jidokwan Nederland, in Kong Soo Do en Kwon Bup.
Locatie en adres: N.T.B 

September 2018, Een scheidsrechtercursus Licentie D en/ of Licentie C georganiseerd door Ji Do Kwan Nederland, aanmeldingen kan via je school of de contactpagina op deze site.
Bij voldoende aanmeldingen zal de cursus plaatsvinden.

1 juni 2018, Zijn er weer Ji Do Kwan Nederland centrale GUP examens, voor deze examens wordt je uitgenodigd door je instructeur. En vinden plaats in een Dojang nader te bepalen. Deze examens worden gehouden volgens de examen eisen van Jidokwan Nederland, in Kong Soo Do en Kwon Bup.
Locatie en adres: N.T.B 

19 mei 2018, Organiseert Jidokwan Nederland voor de derde keer de Jidokwan Cup Enschede, dit jaar is het voor het eerst een open toernooi waarvoor verschillende scholen uit de Kong Soo Do, Tang Soo Do, Kwon Bup worden uitgenodigd. 
Locatie en adres: De Diekmanhal, J.J. van Deinselaan 22, Enschede

7 januari 2018, Organiseert Ji Do Kwan Nederland de traditionele Nieuwjaarstraining "train je oliebollen eraf" Aanmeldingen via je eigen Dojang/ instructeur. Deze training is toegankelijk voor alle leeftijden. 
Locatie en adres: Dojang Hosinsul, Vlierstraat 65, Enschede

15 december 2017,Ji Do Kwan Nederland organiseert centraal GUP examens bij Dojang Mengajar voor deze examens zijn eventueel leerlingen voor gedragen van de overige Dojangs, welliswaar op voordracht van je instructeur.
Locatie en adres: Dojang Mengajar, Hendrik Smeltweg 50, Enschede.

19 november 2017, Toernooi voor leden tot 14j, Dit is een toernooi die gericht is op Fights.
Sporthal de Esmark
Esmarkelaan 205, Enschede

18 november 2017, Open Vechtdal toernooi Karate georganiseerd door Budo Promotion Ommen. Er zijn wedstrijden in Hyungs, Wapen-hyungs, Synchroon-hyung, Fights
Sporthal Trefkoele+
Ruigdoornstraat 108, Dalfsen

1 november 2017, Een scheidsrechtercursus Licentie D en/ of Licentie C georganiseerd door Ji Do Kwan Nederland, aanmeldingen kan via je school of de contactpagina op deze site.
Bij voldoende aanmeldingen zal de cursus plaatsvinden.

21 oktober 2017, Organiseert Ji Do Kwan Nederland voor de tweede keer de Jidokwan Cup Enschede hier worden verschillende scholen voor uitgenodigd.
Locatie en adres: Dojang Saja, G. J. van Heekstraat 14, Enschede

7 juni 2017, Een REIKI workshop georganiseerd door Ji Do Kwan Nederland de REIKI workshop wordt gegeven door Edith Bruns ze is een gecertificeerd REIKI Master. REIKI is een Japanse alternatieve geneeswijze en aangezien onze lijn van orgine Japanse invloeden heeft is het interessant om hier eens aan mee te doen. Geef je op via je leraar.

19 mei 2017, Ji Do Kwan Mengajar organiseert weer GUP examens, voor deze examens zijn wij uitgenodigd om zitting te nemen in de examen commissie.

13 mei 2017, Ji Do Kwan Nederland organiseert DAN graad examens, GM Detlef Roessler(8e Dan) van Ji Do Kwan Duitsland komt het examen afnemen voor Ji Do Kwan Nederland. Deze examens zijn besloten en alleen op uitnodiging te bezoeken!

3 mei 2017,Een scheidsrechterscursus georganiseerd door Ji Do Kwan Nederland, aanmeldingen kan via je school of de contactpagina op deze site.

22 april 2017, Ji Do Kwan Nederland organiseert een BTD (Bondtrainingdag)
9.30 tot 12.00u Tai Chi workshop
12.00 tot 13.00u Lunchen
13.00 tot 15.00u Mestraining
De kosten zijn voor bondsleden € 10,50 en niet bondsleden € 15,00 deze bedragen zijn incl. de Lunch, aanmelden via deze site of dmv inschrijfformulier die in de desbetreffende Dojang hangt.

2 april 2017, Ji Do Kwan Nederland organiseert een Cho Dan Bo Ja (schoolzwart) examen, dit examen is besloten en alleen toegankelijk op uitnodiging.

25 januari 2017, Kyosah Nim Arjan Brouwer van Ji Do Kwan Mengajar heeft zijn VOG verklaring van het Ministerie van Veiligheid en Justitie binnen en voldoet hier mee aan de eis van Jido Kwan Nederland om te mogen lesgeven volgens de richtlijnen van onze bond.


Share by: